B&B Huisregels

Bed and Breakfast “Happy in Deventer”

HUISREGELS

 

Om voor u en omwonenden een aangenaam verpozen te creëren gelden bij B&B Happy in Deventer de volgende huisregels.


ALGEMEEN

Respect voor de buren

B&B Happy in Deventer is gelegen in een gezellige woonwijk.  Wij verzoeken daarom vriendelijk geen overlast te veroorzaken.

Reservering
Bij de reservering dient altijd correct melding te worden gemaakt van het aantal personen dat zal komen overnachten. Kinderen zijn van harte welkom, denkt u er wel aan dat twee bedden op de 1e verdieping zijn. Geeft u daarom aan als u met erg kleine kinderen komt.


Maximale bezetting 

B&B Happy in Deventer heeft de beschikking over een gebouw met twee bedden op de begane grond en twee bedden op de 1e verdieping. Het maximaal aantal toegestane gasten is dus vier. Extra gasten ter overnachting zullen niet worden toegelaten.


Bezoekers

Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u ons hiervan vooraf in kennis te stellen. Deze bezoekers mogen niet overnachten.


Inchecken
Inchecken gebeurt in principe vanaf 15:00 uur. In overleg kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 22:00 uur.

Geeft u in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen en belt u nog even 30 minuten voor aankomst op. Zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft u niet onnodig te wachten. U kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast uw bagage neer te zetten en de sleutel op te halen.


Uitchecken
Uitchecken kan tussen 7:00 tot uiterlijk 12:00 uur op de dag van vertrek.


Sleutelbeheer

Bij aankomst ontvangt u twee sleutels bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutels weer inleveren bij de verhuurder of in het sleutelkluisje terugleggen.


Verlies sleutel
Bij verlies van een sleutel zullen wij het hele slot moeten vervangen. Hiervoor moeten we u € 100,00 in rekening brengen.


Ontbijt
Het ontbijt wordt gekoeld geserveerd in uw verblijf zodat u er op ieder gewenst moment in alle rust en privacy van kunt genieten.


Prijzen
De prijzen zijn inclusief water, elektra, bed, bad en keukenlinnen, gebruik van koffie en thee en Wifi In het onverhoopte geval dat de servicediensten Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.


Parkeren

Uw auto kunt u parkeren op de openbare weg. De buurt is zone betaald parkeren. Een parkeerautomaat staat om de hoek. Op twee minuten loopafstand is het einde van de parkeerzone en kunt u gratis parkeren.


Geluid

Wij vragen onze gasten om zich van luidruchtigheid te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de buurt en is sowieso verboden van ’s-Avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur. Wij verzoeken gasten vooral rekening te houden met geluidsoverlast op het terras.


Afval

Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk of plastic mag u laten staan, deze zal de gastvrouw in verband met afvalscheiding voor u opruimen.


Huisdieren
Huisdieren zijn in principe niet toegestaan. In overleg kan hiervan afgeweken worden. Neemt u hiervoor contact met ons op.


Roken

Roken binnen is niet toegestaan. Rokers kunnen dit op het terras doen.


Alcohol en (soft) drugs

Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.


Internet
B&B Happy in Deventer biedt een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben.


Schade

B&B Happy in Deventer is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervind tijdens uw verblijf bij B&B Happy in Deventer. Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de verhuurder hiervan op de hoogte te stellen.